Disclaimer

De op deze website getoonde informatie wordt door Report Company met zorg samengesteld. Report Company verstrekt door middel van deze website louter informatie over haar diensten. Wijzigingen kunnen zonder voorafgaande mededeling worden aangebracht. Indien u een link wenst aan te leggen naar deze site, gelieve dit altijd naar de Report Company homepage te doen.

Report Company is op geen enkele wijze aansprakelijk voor onjuistheden en onvolledigheden van de op deze website opgenomen informatie of voor het eventueel niet goed functioneren van deze website.

Report Company is niet verantwoordelijk voor mogelijke virussen indien deze, ondanks controlemaatregelen, toch op haar website zouden voorkomen. Report Company is evenmin verantwoordelijk voor de inhoud of het gebruik van websites die met de haar website zijn gelinkt.

Report Company respecteert de privacy van elke bezoeker aan deze site en verzamelt geen persoonsgegevens tenzij deze op vrijwillige basis worden verstrekt. Met het verzenden van een e-mail via deze website geeft een bezoeker Report Company toestemming zijn of haar gegevens op te slaan en te gebruiken voor marktonderzoek en statistische doeleinden. Report Company verzekert elke bezoeker met de grootste zorgvuldigheid om te gaan met persoonlijke gegevens conform de geldende wettelijke bepalingen en zal deze gegevens niet verstrekken aan derden.

E-mail: info@reportcompany.nl