Wie wij zijn

Report Company is specialist op het gebied van jaarverslagen en andere corporate publicaties.

Iedere grote, middelgrote of kleine onderneming of instelling streeft ernaar op tijd een kwalitatief goed jaarverslag te presenteren. Een jaarverslag dat haar doelgroepen optimaal informeert en een bijdrage levert aan het gewenste imago. En dat is een vak apart. Zoekt u een partner die u het gehele proces van conceptontwikkeling tot realisatie uit handen kan nemen? Of zoekt u een projectmanager voor een optimale organisatie van uw complexe jaarverslagproces? Wilt u een inhoudelijk advies over uw jaarverslag? Misschien bent u op zoek naar een tekstschrijver of wilt u voor het eerst een online jaarverslag maken?


Hier kunt u onze brochure downloaden.
Please download our brochure here.

Voor al deze uitdagingen is Report Company uw professionele partner in jaarverslagen, die u een helpende hand kan bieden. Zowel voor grote ondernemingen en instellingen als voor midden- en kleinbedrijf. Voor uw offline jaarverslag (de papieren, gedrukte vorm) én voor uw online jaarverslag in welke vorm dan ook. Report Company neemt u veel werk uit handen. Van het bedenken van het eerste ruwe concept tot en met de finale realisatie. Maar ook op deelgebieden. Aan u om aan te geven welke precies. Report Company werkt samen met professionele partners op het gebied van projectmanagement, teksten, vertalingen en redactie, ontwerp en vormgeving, fotografie, drukwerk en online jaarverslagen.

Uw jaarverslag is onze uitdaging!Jaarverslagen van Randstad, Schiphol Group en Telegraaf Media Groep, klanten van Report Company